Hírek
Király ez az iskola!
Írta: Fata Nóra, Kovács Hajnalka és Vida Henrietta   
2016.05.06.

A mi iskolánkban 11 tanterem van. Minden tantermünk  tiszta és nagyon szép, egy tanteremben 15-20 gyerek fér el. Az osztályok nagy része kísérleti tankönyvekből tanul.

Folytatás...
 
Interjú a Polgármesterrel
Írta: Mihálovics Rómeó és Rácz Rafael   
2016.05.06.

Milyen változások történtek az utóbbi 5-10 évben Királyegyházán? – kérdeztük Grím Ferencet, aki immár 18. éve polgármester a mi falunkban.

Folytatás...
 
Szép a mi falunk
Írta: Hadnagy Henrietta és Hegyes Melinda Éva   
2016.05.06.

Ahogy Királyegyháza felé közeledünk, még a települést jelző tábla előtt található a temető, mely mindig szépen rendben van tartva, látszik, hogy nagy gondot fordítanak rá a helyiek.

Folytatás...
 
Foci az iskolában
Írta: Bogdán Milán, Roskó András és Tóth László   
2016.05.06.

Az iskolából 13 lány jár focizni, heti egy edzésük van a királyegyházai focipályán. A lányok lassan két éve fociznak, az U15-ös bajnokságot 27 ponttal vezetik. A lány csapat edzője Pintér Tibor.

Folytatás...
 
Imádjuk a lovakat!
Írta: Balogh Barbara és Papp Boglárka   
2016.05.06.

A tanév elején két tanárunk, Timi néni és Cili néni felvetett egy nagyon jó ötletet. Az ötlet az volt, hogy minden 7. és 8. osztályos tanulónak lehetősége legyen a lovaglásra. Mi nagyon örültünk ennek a hírnek, és bíztunk benne, hogy sikerül megvalósítaniuk.

Folytatás...
 
Divat, amire mindenki figyel
Írta: Katona Cintia, Pásztler Bianka és Tóth Melitta   
2016.05.06.

Egyértelmű, hogy minden lány és nő szeretne csinos és jól öltözött lenni, ám nem mindig könnyű megtalálni a tökéletes szerelést, főleg a színkombinációt illetően.

Folytatás...
 
Úszásoktatás az iskolánkban
Írta: László Patrícia és Réti Médea   
2016.05.06.

Már 2015 óta van úszásoktatás az iskolánkban. Az úszás kötelező a testnevelés óra keretében minden hatodik osztályos számára.

Folytatás...
 
Jótékonysági bál
Írta: Varga József   
2016.05.06.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden résztvevőnek, aki megtisztelte az egyesületünket azzal, hogy részt vett első jótékonysági bálunkon.

Folytatás...
 
Bizakodó építőipari várakozások
Írta: (x)   
2016.04.13.

KSH adatok tanúsága szerint az építőipari termelés 2015-ben három százalékkal bővült tavalyelőtthöz képest. Az eredmények hétköznapokban érezhető hatásairól és az idei évre vonatkozó várakozásokról Hoffmann Tamással, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. értékesítési igazgatójával beszélgettünk.

Folytatás...
 
Tavaszi lomtalanítás
Írta: (x)   
2016.04.13.

A Dél-Kom Nonprofit Kft. 2016-ban is megrendezi Királyegyháza, Sumony és Gyöngyfa területén a lakosság részére térítésmentes tavaszi lomtalanítási akcióját. A lomok elszállítását a cég az alábbi időpontban végzi: 2016. június 14., kedd.

Folytatás...
 
Húsvéti hangulatkeltés
Írta: Konyári Tímea   
2016.04.13.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kuratóriumi társaimmal fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget adjunk a családoknak otthonaik feldíszítésére az ünnepek előtti készülődés során oly módon, hogy biztosítjuk az alapanyagokat, a helyszínt és még ügyes kezű segítőket is a dekoráció elkészítéséhez. Szerencsére mindig akadnak kreatív helyi önkéntesek, akik lelkesen vállalnak efféle társadalmi munkát, szívesen nyújtanak segítséget tanáccsal, vagy tevőlegesen a szebbnél szebb ajtó- és asztaldíszek elkészítésében.

Folytatás...
 
Határtalanul jót kirándultunk
Írta: K. T.   
2016.04.13.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Határtalanul! program keretében 2010 óta évente nyílt pályázatot hirdet a magyarországi nemzetiségek anyaországaival, illetve a más országban élő, azonos nyelvet beszélő közösségeivel kapcsolatos ismeretek bővülésének, a magyarországi és külhoni fiatalok közötti kapcsolatok kialakulásának elősegítésére.

Folytatás...
 
A Hölgyeket köszöntöttük
Írta: K. T.   
2016.04.13.

Szabó Zsófi művelődésszervező kollégánk ötlete volt, hogy szervezzünk egy nyílt nőnapi mulatságot, ahol Királyegyháza hölgyeit megajándékozzuk és megünnepeljük.

Folytatás...
 
Szentdénesi Nőnap
Írta: Varga Mária   
2016.04.13.

2016. március 5-én, szombaton 17.00 órakor tartottuk a Szentdénesi Művelődési Házban a nőnapi ünnepséget. Először Vidra Sándor polgármester köszöntötte a hölgyeket, majd az óvodások léptek fel egy nagyszerű műsorral. Utána Gregorics Máté és Orsós József verssel folytatták a rendezvényt.

Folytatás...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok: 127 - 140 / 786
joomla templates by dezinedepotdownload fromjoomlatp.com
© 2017 Királyegyháza
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.