Mozdulj Magadért és a Gyermekekért!

A Mozdulj Magadért Egyesület tagjai 2017-ben is több különböző közösségi programot kívánnak szervezni, melyek közül kiemelkedik az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő gyermeknapi akadályverseny.

 

A gyermeknapon nemcsak a falu apraja-nagyja, minden kisebb-nagyobb civil közössége, de hagyományosan a Szabadszentkirályi Tűzoltó Egyesület tagjai és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. önkéntesei is szívesen vállalnak szerepet. Az összefogás elsőleges célja, hogy olyan gondtalan, vidám napot varázsoljunk a gyermekeinknek, mely során szinte észrevétlenül, játékos tevékenység során fejlődnek az együttműködésben, a toleranciában és nem utolsó sorban minden alkalommal tanulnak valamit a fenntartható fejlődésről, a környezetvédelemről, szűkebb és tágabb értelemben vett szülőföldünk, hazánk, saját életterünk megbecsüléséről.

 

Az iskolával szoros együttműködésben az idei gyermeknapi akadályversenyt május 26-án, pénteken fogjuk megvalósítani, erre a napra hívjuk, várjuk a lelkes önkénteseket: középiskolás diákokat, felnőtteket, szülőket egyaránt. Kérjük, hogy önkéntes tevékenységre Hollósi Richárdnál jelentkezzenek személyesen, a 30/515-08-84-es telefonszámon, vagy az Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát e-mail címen. A középiskolásoknak a közösségi szolgálatról az eddigi gyakorlatnak megfelelően, idén is igazolást ad a Közalapítvány.

 

Tervezzük, hogy 2017. május 31-én, szerdán a Kihívás Napját is megtartjuk, melyre szintén várjuk a lelkes, segítőkész önkénteseket.

 

Mindkét programról további tájékoztatást fogunk nyújtani plakáton és az interneten egyaránt.

 

 

 
joomla templates by dezinedepotdownload fromjoomlatp.com
© 2018 Királyegyháza
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.