Áldott, békés karácsonyt!
Írta: Beák Laura, Grím Ferenc   
2018.12.21.

Áldott karácsonyi ünnepet és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk Királyegyháza Önkormányzata és a Közös Önkormányzati Hivatal dolgozói nevében minden helyi lakosnak és a társközségeink lakosainak!

Folytatás...
 
Karácsonyi üdvözlet
Írta: LAFARGE Cement Magyarország Kft.   
2018.12.21.

A Királyegyházai Cementgyár nevében békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben, örömökben gazdag boldog új évet kívánunk!

Folytatás...
 
Jótékonysági akció
Írta: Konyári Tímea   
2018.12.21.

Az Ami neked természetes, az másnak ajándék című kampány keretében több különböző jótékonysági akciót valósítottak meg a Királyegyházai Cementgyár dolgozói 2018 végén.

Folytatás...
 
Karácsonyi köszöntők
Írta: K. T.   
2018.12.21.

Mindenki nagyon várja a karácsonyt, az év legmeghittebb ünnepét, de különösen nagy figyelmet fordítunk ebben az időszakban a gyermekek örömére. A Királyegyházai Óvodában és a Királyegyházai Általános Iskola évtizedekre nyúló hagyománya van annak, hogy a pedagógusok ünnepi műsort szerkesztenek, amit betanítanak a gyerekeknek, tanulóknak, majd több különböző helyszínen, több különböző szereposztásban adják elő.

Folytatás...
 
Okostányér és ételkóstolás
Írta: K. T.   
2018.12.21.

Hónapról hónapra újdonságokkal ismerkedünk a Királyegyházai Általános Iskolában az egészséges étkezés és életmód tanulása érdekében.

Folytatás...
 
Rendezvények Sumonyban
Írta: K. T.   
2018.12.21.

Sumony Önkormányzata a Csorba Győző Megyei Könyvtárral együttműködésben szervezte 2018-ban az Idősek Napja alkalmából rendezett ünnepséget.

Folytatás...
 
Gyöngyfai siker
Írta: Vass Klára   
2018.12.21.

Bogdán Csaba gyöngyfai hetedik osztályos tanuló, a Magyarmecskei Általános Iskola diákja, a pécsi Gandhi Gimnáziumban 2018. november 27-én megrendezett cigány/roma mesemondó versenyen Az óriás és a lány című mese előadásával első helyezést ért el.

Folytatás...
 
Gyöngyfai események
Írta: Orsós Anna   
2018.12.21.

A többi településhez hasonlóan Gyöngyfán is igyekszünk a helyi lakosság, a gyerekek és a felnőttek számára változatos programokat szervezni. 2018 őszén és telén is volt már néhány rendezvényünk részben pályázatokból, részben önerőből megvalósítva.

Folytatás...
 
joomla templates by dezinedepotdownload fromjoomlatp.com
© 2019 Királyegyháza
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.