Idősek napja 2019
Írta: (x)   
2019.10.06.

Sok szeretettel meghívjuk Királyegyháza minden Idős- és Szépkorú lakosát a 2019. október 11-én tartandó Idősek napi ünnepségre a királyegyházai Civil Házba.

Folytatás...
 
Tájékoztatás tűzifa támogatásról
Írta: Beák Laura   
2019.10.06.

Tájékoztatom Királyegyháza, Gyöngyfa, Sumony és Szentdénes lakosságát, hogy a szociális tűzifa támogatás igénylésének határideje: 2019. október 15. (kedd) 16.00 óra. Ezen a napon a Királyegyházai Közös Önkormányzati Hivatal (a továbbiakban: Hivatal) fogadja az igénylő ügyfeleket.

Folytatás...
 
Szüreti felvonulás 2019
Írta: Pallai Eszter   
2019.10.06.

A Királyi Lovas Klub szervezésében 2019-ben is megrendeztük a szüreti felvonulást Királyegyházán. Köszönetet szeretnénk mondani Királyegyháza Önkormányzatának és a Királyegyházai Általános Iskolának a hely biztosításáért, a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítványnak és az Ős családnak az anyagi támogatásért a Polgárőr Egyesületünknek pedig a rendezvény biztosításáért.

Folytatás...
 
Mozgás és jótékonyság
Írta: Konyári Tímea   
2019.10.06.

Ötödik alkalommal rendezték meg az Együtt Gyermekeinkért Jótékonysági Futóversenyt Királyegyháza és Szentlőrinc önkormányzatai valamint a LAFARGE Cement Magyarország Kft. társszervezésében. A 2019. szeptember 20-i megmérettetést idén is a Királyegyházai Cementgyár nyílt napjával egybekötve tartották. Az idei évben közel 500 résztvevővel rajtolt el a jótékonysági futóverseny. A nevezők három, négy és tizenegy kilométeres távokon mérhették össze rátermettségüket. A gyár közvetlen közelében élők apraja-nagyja mind a három mezőnyben szép számmal indult.

Folytatás...
 
A hely, ahol élünk
Írta: Szabó Zsófi, Laczovics Éva   
2019.10.06.

2019 szeptemberének második hétvégéjén került megrendezésre az EFOP 3.7.3.-16 projekt keretein belül A hely, ahol élünk – Helytörténeti szabadegyetem a helyi értékekről elnevezésű program. A tematika leírása szerint a helytörténeti kutatás feladata egy adott település egészének, vagy egy részének, illetve települések egyes csoportjainak, kisebb-nagyobb tájegységnek terület történetének, múltjának feldolgozása.

Folytatás...
 
Elkezdődött az iskola
Írta: K. T.   
2019.10.06.

A 2019/20-as tanév tanévnyitó ünnepségén, szeptember 2-án, nemcsak az új tanévet, hanem a régi-új intézményt is köszöntöttük, ünnepeltük, hiszen bizonyára mindenki értesült már róla, hogy iskolánk több éves törekvés eredményeként minisztériumi engedéllyel alkalmasnak találtatott arra, hogy a Szentlőrinci Általános Iskolából kiválva, ismét önálló intézményként működhessen: Királyegyházai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskola néven.

Folytatás...
 
A Sumony RNÖ programjai 2019
Írta: Pappné Angyal Gyöngyi, Orsós László   
2019.10.06.

A Sumony Roma Nemzetiségi Önkormányzat kilencedik alkalommal rendezett gyermeknapot és családi estet. A 2019. július 27-én a gyermeknapi rendezvényre ezúttal torta is készült Varga Sándorné jóvoltából, 160 szeletet tudtunk szétosztani a jelenlévők között.

Folytatás...
 
Gyöngyfai programok 2019
Írta: Orsós Anna   
2019.10.06.

2019-ben is változatos programokkal igyekeztünk szórakoztatni a gyöngyfai gyerekeket és a lakosságot. A május végi gyereknapon volt ügyességi- és sportverseny, aszfaltrajz, gipszöntés, gyöngyfűzés. A júliusi Sportnapon is mindenki jól érezte magát, köszönjük a Csorba Győző Könyvtár és a Baranya Megyei Szabadidő Sportegyesület elnökének a támogatást.

Folytatás...
 
joomla templates by dezinedepotdownload fromjoomlatp.com
© 2020 Királyegyháza
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.