Elég jó anya vagy
Írta: Vén Betti   
2019.04.29.

Az anyák szeretetet, félelmet, nevetést és ellentmondást is felidézhetnek bennünk. Az anya szerepe kultúránkban sok nő számára elsődleges, de nem mindenkinek. A legtöbb nő az anyaságot személyes és társadalmi küldetésnek tekinti. Mi, mint a társadalom nagyon gyorsan megítéljük és elítéljük azokat az anyákat, akiknél úgy érezzük, saját szükségleteik  fontosabbak a gyermek érdekeinél.

Folytatás...
 
A fenntartható jövőért
Írta: (x)   
2019.04.29.

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. új lehetőséget biztosít a Királyegyházai Cementgyár és Bükkösdi Kőbánya közvetlen környezetében, a helyi kezdeményezések megvalósításának segítése érdekében.

 
Folytatás...
 
Színes programok a Civil Házban
Írta: Szabó Zsófi   
2019.04.29.

A királyegyházai Civil Házban számos egészséget és szépséget fejlesztő programmal várjuk a kedves érdeklődőket. Továbbra is folytatjuk az évek óta megszokott, immár hagyományos baba-mama, jóga, zumba és gyógytorna foglalkozásainkat, de mindezt kiegészítettük egy úgynevezett alakformáló torna lehetőségével is.

Folytatás...
 
Felhívás
Írta: Beák Laura   
2019.04.29.

Felhívom azon királyegyházai ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy amennyiben szennyvízbekötést terveznek megvalósítani az ingatlanon és a szivattyú nem áll rendelkezésükre, legkésőbb 2019. május 15. napjáig szíveskedjenek a Királyegyházai Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálatán bejelenteni.

 
Folytatás...
 
Így készültünk az ünnepre
Írta: Sz. Zs.   
2019.04.29.

Húsvétváró kézműves foglakozásunkat 2019-ben április 13-án, szombaton 9.00 órai kezdettel rendeztük meg. A délelőtt folyamán lehetőség volt különféle húsvéti/tavaszi dekoráció készítésére.

Folytatás...
 
Közösségi érték jött létre
Írta: K. T.   
2019.04.29.

Izgalmas esemény színesítette a Királyegyházai Általános Iskola diákjainak életét 2019. április 11-én, amikor átadásra került egy vadonatúj, fedett kerékpártároló. Nagy örömünkre szolgál, hogy a LAFARGE Közösségi Érték Program keretén belül újabb jótékony kezdeményezés megvalósításához járult hozzá a Királyegyházai Cementgyár.

Folytatás...
 
Digitális témahét 2019
Írta: K. T.   
2019.04.29.

Óriási megtiszteltetés érte a Digitális témahét második napján, 2019. április 9-én a Királyegyházai Általános Iskolát. A témahét alkalmából Prof. Dr. Csépe Valéria, Dr. Ádám Péter, Dr. Zalay Szabolcs, Dr. Katona Nóra, a Nemzeti Alaptantervet készítő munkacsoport vezetői és tagjai, valamint Nagy Csaba országgyűlési képviselő látogatott el hozzánk.

Folytatás...
 
Birkóznak is az iskolások
Írta: K. T.   
2019.04.29.

Csak néhány hete birkóznak tanítványaink a Szigetvári Birkózó Egyesületben, máris szép eredményekkel büszkélkedhetnek. Az egyesület 2019. március 23-án rendezett sportnapot és házibajnokságot Március 15. Kupa néven Szigetváron, az Istvánffy Miklós Általános Iskolában a Módos Péter Edzőteremben.

Folytatás...
 
Utazásunk Székelyföld körül
Írta: Tóth Réka   
2019.04.29.

Az iskolás évek talán legnagyobb, leghosszabb és legizgalmasabb közös kalandján vettek részt 2019 márciusában a Királyegyházai Általános Iskola hetedik osztályos tanulói.

Folytatás...
 
Tervek, célok, eredmények
Írta: Konyári Tímea   
2019.04.29.

Az egyik települési pályázati programban (EFOP 1.5.3) azt a felkérést kaptam, hogy az álláskeresésben segítsem az érdeklődőket a jelentkezés, az önéletrajz és a motivációs levél megírásában, valamint az állásinterjúra való felkészülésben.

Folytatás...
 
joomla templates by dezinedepotdownload fromjoomlatp.com
© 2019 Királyegyháza
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.